Damsterdiep 291 / 293, 9713 EG GRONINGEN
+316 455 36 034
info@drumfanfareavanti.nl

Tweede golf…(covid-19) repetities gaan door, maar onze inkomsten staan wederom stil.

Omdat muziek iedereen aanspreekt

Zoals bekend zitten we momenteel in een gedeeltelijke lockdown met als gevolg (wederom) minder inkomsten voor Drumfanfare Avanti Groningen. 

Om toch in deze uitzonderlijke tijden onze vereniging financieel te helpen vragen wij je om de SponsorKliks Chrome browser-extensie te installeren. Deze zorgt er voor dat je SponsorKliks niet gauw meer vergeet. Hierdoor ontvangt Drumfanfare Avanti Groningen meer inkomsten en die kunnen we momenteel erg goed gebruiken.

Met Black Friday, Sinterklaas en Kerst voor de boeg, kunnen de SponsorKliksopbrengsten gigantisch oplopen. Het installeren van de browser-extensie duurt nog geen minuut. In deze korte video zie je hoe je dat moet doen en wil je het gelijk downloaden klik dan hier.

Ook is het mogelijk om te doneren aan ons, door op het hartje te klikken “Doneer
Alvast bedankt voor je hulp en steun!

Met vriendelijke groet,

Bestuur van Drumfanfare Avanti Groningen”

Please follow and like us: